Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Bubbleball hos paintball parken

Orker du ikke endnu en gang at skulle have alle ungerne på besøg?

 

BubbleBall hos Paintball Parken

Står du og skal holde en fødselsdag for dit barn, og det skal helst være lidt anderledes og lidt federe end hvad de andre forældre finder på. Så kan vi tilbyde BubbleBall.

BubbleBall er den perfekte aktivitet for børn i alle aldre. Vores udstyr er let og kompakt, så selv de mindste kan være med.

Vi tilbyder flere forskellige spiltyper, så det bliver aldrig kedeligt. Det er også muligt at spille på flere forskellige baner, alt efter hvad der er ledigt. Dog har vi èn bane som hovedsageligt bruges til BubbleBall.

Vi har haft stor succes med at holde børnefødselsdag hos os. Vi skal nok tage os af det praktiske, så du som forældre bare kan nyde dagen, og evt. slappe af i vores reception eller kigge på lige på sidelinjen.

Vi har selv børn og ved hvad der skal til for at børnene får det bedste ud af dagen. Så står du og mangler nogle ideer eller bare råd og vejledning om, hvad du kan gøre for dit barn, på ham eller hendes fødselsdag, så kontakt os på tlf +45 61 78 38 88 eller mail kontakt@paintballparken.dk

IMG_0396.JPG
IMG_0443.JPG
2 Timers BubbleBall

2 Timers BubbleBall

  • To timers intens spil
  • Pistol der skyder fuldautomatisk 8 skud i sekundet
  • Masser af kugler ( 1200 stk. )
  • Ren og nyvasket maske
299,-

Klik her for at sikre jeres reservation. 678 andre har allerede gjort det.

1 times BubbleBall

1 times BubbleBall

  • En times intens spil
  • Pistol der skyder fuldautomatisk 8 skud i sekundet
  • Masser af kugler ( 600 stk. )
  • Ren og nyvasket maske
199,-

Klik her for at sikre jeres reservation. 954 andre har allerede gjort det.

Til forældrene

Vi tager os af børnene, mens i slapper af. Vi har et opholdsområde, hvor i som forældre kan være, mens jeres børn render rundt og har det sjovt.

Det er også muligt at komme med rundt, hvor man kan følge alle spillene på tæt hold.

Det er muligt, at medbringe sandwichs, kage, boller eller lignende, som i sammen med børnene, kan nyde efter spillet er slut.