Har vi gjort noget forkert?

Må vi ikke hurtigt stille dig et par spørgsmål, så vi kan forbedre vores service for dig og alle andre? Vi skal nok sørge for det er tiden værd.

Lasergame

Lasergame - Sjovt som et computerspil, bare uden skærmtid

Så er der gang børneværelset igen. Der bliver banket i bordet. Der bliver råbt skældsord. Computeren kører for fuld udblæsning, og sådan kører det hele dagen.

Laser Game er pt. lukket.

Da vores lasergame er indendørs, er det desværre lukket pga. corona.

Dette scenarie udspiller sig i rigtigt mange hjem. Det er ikke begrænset til hverken årstid, eller tidspunkt på dagen.

Er det ikke på tide, at børnene kommer ud og prøver noget andet? Noget der er lige så sjovt, og som du helt sikkert kan få dem med på, uden en masse brok.

Lasergame er en sjovt gruppeaktivitet, som alle børn kan være med på. Bedst af alt, så minder det lidt om det de laver foran skærmen. Forskellen er dog her, at de kommer ud og røre sig. De møder deres venner ansigt til ansigt. De lærer om hvad det vil sige at arbejde sammen, og helt uden alle de negative ting, som er ved computerspil.

Bedst af alt, når du foreslår det her derhjemme, så er du ikke den “nederen” mor, som bare vil ødelægge alt det sjove. Men derimod supermor, der finder på alt det sjove.

Det eneste du skal gøre er vælge den anledning der passer bedst til jer. Vælge en af vores skræddersyet pakker. Og til sidst lave en booking via 3 simple trin.

Nemt ikke?

Hvad er jeres anledning?