Firmaevent


Firmaevent

Er du ansvarlig for det næste firmaevent?

Det kan både være en sjov og udfordrende opgave, når man skal ringe rundt, samt lede Google igennem, efter det næste firmaevent.

Vi kan hjælpe dig godt på vej: hvorfor ikke prøve paintball?

At spille paintball er både sjovt og meget lærerigt for kollegaer, der skal more sig og samtidig blive bedre til at samarbejde – det er mere end bare at skyde løs på hinanden.

Hvad går paintball ud på?

Paintball er ret simpelt: I bund og grund gælder det om at ”neutralisere” modstanderen, inden modstanderen neutraliserer ens eget hold.

For at vinde kræver det dog at holdet er god til at kommunikere og arbejde sammen. Det nytter ikke noget at 90% af holdet vælter samtidig ud af et skjul, for blot at blive bombarderet af malingkugler.

Det hold der har det bedste samarbejde, er 9 ud af 10 gange også det hold der vinder – man kan dog godt sige at alle vinder, da det er utrolig underholdende at spille paintball.

De ”kugler” der bliver benyttet er 100% nedbrydelige i naturen. De er lavet af gelatine, farvestof og vand og har ingen negativ effekt på miljøet.

Skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om paintball eller vores andre aktiviteter, skal du blot ringe til os på +45 61 78 38 88

Du kan også sende en mail til kontakt@paintballparken.dk

Vi sidder klare ved telefonen mandag til fredag fra klokken 10 til 20.