Har vi gjort noget forkert?

Må vi ikke hurtigt stille dig et par spørgsmål, så vi kan forbedre vores service for dig og alle andre? Vi skal nok sørge for det er tiden værd.

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag

Orker du ikke endnu en børnefødselsdag derhjemme?

Laser Game er PT. corona lukket.

Da vores laser game er indendørs, er vi desværre lukket pga. corona.

Laser Game hos Paintball Parken

Står du og skal holde en fødselsdag for dit barn, og det skal helst være lidt anderledes og lidt federe end hvad de andre forældre finder på. Så kan vi tilbyde Laser Game.

Laser Game er den perfekte aktivitet for børn i alle aldre. Vi har det nyeste udstyr fra USA, og det er let og kompakt, så selv de mindste kan være med.

Vi tilbyder flere forskellige spiltyper, så som "Team Elimination", "Civil War" og "Immortal Arena" for bare at nævne nogle få. Vi opsamler også statistik, for hele dagen. Det er muligt at se hvem der har vundet hver runde, og hvem de 3 bedste er på hvert hold.

Vi har haft stor succes med at holde børnefødselsdag hos os. Vi skal nok tage os af det praktiske, så du som forældre bare kan nyde dagen, og evt. slappe af i vores lounge område.

Vi har selv børn og ved hvad der skal til for at børnene får det bedste ud af dagen. Så står du og mangler nogle ideer eller bare råd og vejledning om, hvad du kan gøre for dit barn, på ham eller hendes fødselsdag, så kontakt os på tlf +45 61 78 38 88 eller mail kontakt@paintballparken.dk

Til forældrene

Vi tager os af børnene, mens i slapper af. Vi har et opholds område, hvor i som forældre kan være, mens jeres børn render rundt og har det sjovt.

Det er muligt, at medbringe sandwichs, kage, boller eller lignende, som i sammen med børnene, kan nyde efter spillet er slut. Ellers kan i overlade det hele til os, også sørger vi for bespisningen.

Dog forventes det at man rydder op efter sig selv, og tager evt. affald med. Hvis man ikke ønsker dette, kan man betale for oprydningen. Dette koster et engangsbeløb på 100 kr.

Vi har også et udendørs område der er overdækket, som også kan benyttes til samme formål.